Antispin behandeling

Ze zijn geheel onschuldig, maar het merendeel van de mensen is er allesbehalve dol op: spinnen. Deze 8-potige beestjes weten bij veel mensen de stuipen op het lijf te jagen. Ervaart u zelf veel overlast van spinnen in uw huis of bedrijfspand? De Groene Glazenwassers zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk bestrijden van spinnen.

Antispin behandeling bij spinnenoverlast

Spinnen kunnen overlast veroorzaken met hun webben en uitwerpselen. Ook hun ietwat afschrikwekkende voorkomen zorgt, vooral bij mensen met een spinnenfobie, voor onprettige situaties. Last van spinnen binnen uw bedrijfspand? Spinnenwebben aan de ramen of plafonds zorgen voor een onverzorgde uitstraling wat klanten en zakenrelaties kan afschrikken. Tevens wordt niemand blij van een spin die tijdens een vergadering over het bureau krioelt. Onze specialisten voeren de anti spinnen behandeling uit bij u thuis, binnen kantoorpanden en garages om deze geheel spinvrij te maken.

Spinnen bestrijden zonder gif

Gewapend met een ragebol zullen we alle webben en spinnennesten verwijderen. Om te zorgen dat de spinnen wegblijven, spuiten we de favoriete plekjes van de spinnen in met een speciaal middel. Afhankelijk van het weer en de spinnenpopulatie is uw woning of bedrijfspand tot enkele maanden volledig beschermd. Het middel dat wij gebruiken is 100% biologische afbreekbaar. Antispin is milieuvriendelijk en veilig voor mensen en huisdieren. Alleen de spinnen zijn er niet zo dol op!

Het hele jaar spinvrij

U kunt De Groene Glazenwassers inschakelen voor een eenmalige behandeling. Wilt u dat uw pand het gehele jaar vrij is van spinnen? Dan is het raadzaam om te kiezen voor een halfjaarlijkse antispin behandeling. Voor een aantrekkelijk tarief komen we tweemaal per jaar langs, bijvoorbeeld voor aanvang van het spinnenseizoen (april/mei) en in het naseizoen. 

De kosten voor de antispin behandeling zijn afhankelijk van de grootte van de te behandelen ruimte. Om deze reden werken wij niet met vaste tarieven. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen