Dakkapelreiniging

Doordat de dakkapel zich hoog op het dak bevindt, is het lastig deze mee te nemen in de reguliere schoonmaakronde van het huis. Oogt uw dakkapel niet meer zo fris door groene aanslag? Schakel De Groene Glazenwassers in voor dakkapel reinigen in Haarlem, Heemstede en omstreken.

Dakkapel schoonmaken: weg met de vieze aanslag!

Een dakkapel kan vuil worden door vogelpoep en mos- en algengroei. Naar verloop van tijd ontkomt geen enkele dakkapel aan verkleuring. Of deze nu van hout, kunststof of polyester is. Met name bij de witte (kunstof) variant springt de groene/bruine aanslag erg in het oog. Gelukkig is deze vieze aanslag goed te verwijderen en hoeft u dus niet nog jaren tegen een bevuilde dakkapel aan te kijken.

Uw dakkapel weer brandschoon

Een dakkapel schoonmaken is een lastige klus om zelf uit te voeren. Daarbij is het ook niet geheel ongevaarlijk. Met name het betreden van een schuin dak neemt risico’s met zich mee. Laat het reinigen van de dakkapel daarom aan een expert over. De Groene Glazenwassers zorgen ervoor dat de klus grondig én veilig wordt uitgevoerd. We nemen de gehele dakkapel onder handen: van de zijkanten tot aan de kozijnen. Het schoonmaakwerk doen wij uitsluitend met milieuvriendelijke middelen. Wilt u dat we direct de dakgoot meenemen in het onderhoud? Bekijk dan onze pagina over dakgootreiniging.

Na de dakkapelreiniging ziet uw dakkapel er piekfijn uit wat de algehele uitstraling van uw woning ten goede komt. Het is raadzaam om uw dakkapel minstens één keer per twee jaar schoon te laten maken. Op deze manier wordt voorkomen dat vuil in het materiaal trekt. 

Glasbewassing en gevelreiniging

De Groene Glazenwassers vormen samen een allround schoonmaakbedrijf uit Haarlem. We zijn elke dag op pad om gebouwen een stukje mooier te maken. Dit doen we met milieuvriendelijke reinigingsmethodes en schoonmaakmiddelen. Op een manier die onze natuur zo min mogelijk belast. U kunt bij ons aankloppen voor een breed aanbod diensten; van gevelreiniging tot glasbewassing van huizen en kantoren. Bekijk hier al onze diensten.

Vraag direct een offerte aan voor vakkundige dakkapelreiniging of voor een van onze andere facilitaire diensten.

Offerte aanvragen