Glasbewassing

Glazenwasser nodig particulier of zakelijk

De Groene Glazenwassers zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke glasbewassing voor particulieren en bedrijven in Haarlem en omstreken. Ook blinkend schone, streeploze ramen zonder gedoe? Besteed het werk uit aan een professionele glazenwasser! 

Glasbewassing voor particulieren

Ramen wassen is geen rocket science. Maar voor een écht schoon en streeploos resultaat, moet je bij een professionele glazenwasserij zijn. Laat uw ramen vakkundig reinigen door De Groene Glazenwassers om korte metten te maken met doffe en vervuilde ruiten. De Groene Glazenwassers zijn actief in de regio Kennemerland (o.a. Haarlem, Heemstede). Dankzij onze 15+ jaar ervaring en professionele materialen bent u verzekerd van blinkend schone ramen, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van uw woning. Schakel ons in voor een eenmalige schoonmaakbeurt of voor periodieke glasbewassing.

Schone ramen zonder het milieu te belasten

De Groene Glazenwassers hechten veel waarde aan een schone leefomgeving en klimaatbescherming. Daarom werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Bevuilde ramen gaan we te lijf met biologisch afbreekbare zeep en met water gaan we zo zuinig mogelijk om. Voor het effectief reinigen van ramen zijn absoluut geen chemische schoonmaakmiddelen nodig! De Groene Glazenwassers worden bestempeld als de meest milieuvriendelijke glazenwasser in Haarlem en omstreken. Woont u in de buurt? Dan komen wij gewoon op onze bakfiets!

Glazenwasser nodig voor uw bedrijfspand

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Om goed voor de dag te komen bij klanten en zakenrelaties, is een uitstekend onderhouden kantoor essentieel. Niet alleen van binnen, maar ook de buitenkant. Het exterieur van uw pand is immers het eerste wat men ziet. Bevuilde ramen staan een professionele uitstraling in de weg. Daarnaast is het ook geen prettig gezicht voor uw werknemers én houden vieze ramen daglicht tegen. 

‘’Ga voor extra gemak en laat De Groene Glazenwassers periodiek langskomen’’

De Groene Glazenwassers in Haarlem zijn gespecialiseerd in glasbewassing voor kantoorpanden, winkels en publieke gebouwen. Ons team van ervaren glazenwassers zorgt voor schone en streepvrije ramen zodat uw bedrijfspand er weer fris uitziet. We kunnen op elke hoogte werken. Voor lastig te bereiken raampartijen gebruiken we een Telewash Systeem. Met de telewash kunnen we bedrijfspanden tot enkele verdiepingen efficiënt, gemakkelijk én veilig schoonmaken. Dankzij dit systeem is namelijk geen ladder nodig wat het werk een stuk veiliger maakt. Is uw kantoorpand ruim 10 meter hoog? Dan biedt een hoogwerker de uitkomst.

De Groene Glazenwassers tarieven

Wij van De Groene Glazenwassers werken niet met vaste tarieven. Dit heeft te maken met een aantal verschillende zaken die meespelen bij het bepalen van de prijs. Een hiervan is de hoogte van de raampartijen. Hebben we een hoogwerker nodig om de ramen schoon te krijgen? Dan worden over het algemeen hogere kosten berekend dan bij een klus met eenvoudig te bereiken ramen op de benedenverdieping.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze glasbewassing service.

Offerte aanvragen