Schoonmaak

Wilt u uw woonhuis of bedrijfspand laten reinigen door een professional? Met een grote schoonmaakbeurt zorgen De Groene Glazenwassers ervoor dat alles er weer piekfijn en smetteloos uitziet.

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Een schoon huis is goed voor de gezondheid en zorgt voor rust in uw hoofd. Door een overvolle agenda lukt het echter vaak niet om het huis brandschoon te houden. Komt u tijd tekort voor het gebruikelijke schoonmaakwerk of wilt u meer tijd voor uzelf en het gezin? Laat uw huis schoonmaken door De Groene Glazenwassers uit Haarlem! U kunt ons inschakelen voor diverse schoonmaakklusjes in en rondom de woning zoals stofzuigen, dweilen en het grondig schoonmaken van de badkamer en keuken. Onze schoonmaakservice biedt ook een uitkomst indien u gaat verhuizen en uw oude woning netjes en schoon wilt achterlaten voor de nieuwe bewoner. 

Schoonmaken van kantoren of bedrijfsgebouwen

Een schone en hygiënische werkplek is geen overbodige luxe, maar essentieel voor een gezonde werkomgeving voor uw personeel. De Groene Glazenwassers hebben 15+ jaar ervaring in het schoonmaken van kantoren en bedrijfsgebouwen in en rondom Haarlem. Door een schoonmaakbedrijf in te huren, kunt u zich volledig focussen op uw werk. Zo hoeft u zich niet druk te maken over kruimels op de lunchtafel of het laagje stof op de lampenkappen. Onze schoonmakers ontfermen zich onder andere over het trappenhuis, de bureau’s, de vloeren en de lunchruimte. We zorgen dat uw gehele kantoorpand er spic en span uitziet en heerlijk fris ruikt. De Groene Glazenwassers zijn inzetbaar voor zowel een eenmalige als een periodieke schoonmaak. 

‘’Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorpanden, scholen, praktijkruimten en woningen’’

100% milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Bij ons staat duurzaamheid en respect voor het milieu hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn net zo effectief als ‘gewone’ reinigingsmiddelen, maar zijn veel minder belastend voor het milieu. Zo staat het merk Ecover standaard in ons ‘keukenkastje’. De schoonmaakmiddelen van Ecover bevatten bio-afbreekbare ingrediënten van plantaardige oorsprong en laten geen chemische geurtjes achter in huis. 

Exterieur van woning of kantoor reinigen

Wilt u ook de buitenkant van uw woning of bedrijfspand direct meenemen in de schoonmaakbeurt? De Groene Glazenwassers zijn ook gespecialiseerd in o.a. gevelreiniging, dakkapelreiniging en het reinigen van zonnepanelen. Tevens heten we niet voor niets De Groene Glazenwassers. Wij toveren bevuilde ramen moeiteloos om tot een blinkend schone raampartij zónder strepen. Glasbewassing doen wij voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een groot appartementencomplex (VvE) of een bungalow; u bent verzekerd van een blinkend resultaat.

Geef het schoonmaakwerk uit handen

De kosten voor onze schoonmaakservice zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het type ruimte (kleine hoekwoning of bedrijfspand) en het aantal vierkante meter. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een exacte prijsopgave te ontvangen.

Offerte aanvragen