Dakgootreiniging

Door bladeren, takken en andere viezigheid kan uw dakgoot verstopt raken. Zorg dat u op tijd actie onderneemt om nare verrassingen als lekkages of rottende kozijnen te voorkomen. Wij van De Groene Glazenwassers nemen graag de dakgootreiniging voor u uit handen.

Dakgoot reinigen voorkomt schade aan uw woning

Een verstopte dakgoot kan op de langer termijn in uw woning voor diverse problemen zorgen. Het begint bij een volle regenpijp en dakgoot doordat het water niet kan wegstromen. Bij elke regenbui verzamelt zich steeds meer water in de vervuilde dakgoot, met overstroming tot gevolg. Komt het water terecht op het dak van de garage of schuur? Dan is de kans op lekkage aanwezig. Dat is niet alleen erg vervelend, de kosten om de lekkage te repareren zijn ook stukken hoger dan het schoonmaken van de dakgoot.

''Een schone dakgoot voorkomt houtrot en waterschade''

Waterschade is niet het enige probleem wat de verstopping met zich mee kan brengen. Het water dat langs de buitenmuren naar beneden stroomt, veroorzaakt verkleuringen en schimmelplekken op de muur. Geen mooi gezicht natuurlijk! Ook wordt het risico op houtrot in de kozijnen groter en kan het stilstaande water in de dakgoot ongedierte aantrekken. Al met al is het raadzaam om uw dakgoten regelmatig te laten reinigen om schade aan de woning te voorkomen.

Dakgoot schoonmaken? Bel een professional!

Voor professionele dakgootreiniging bent u bij  De Groene Glazenwassers uit Haarlem aan het juiste adres. Wij maken uw dakgoot vrij van takken, bladeren, onkruid en andere viezigheid en reinigen deze grondig met een speciale borstel. Meestal is één jaarlijkse schoonmaak- en controlebeurt van de dakgoten en regenpijpen voldoende. Voor woningen of bedrijfspanden in een bosrijke omgeving, ligt deze frequentie een stukje hoger. Al onze diensten kunnen eenmalig óf periodiek worden uitgevoerd indien u het hele jaar door wilt genieten van een schone dakgoot.

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen